معاون وزیر كار اعلام كرد
كلاس های كنكور بلای جان مهارت آموزی شده است!
به گزارش مسیرساز معاون وزیر كار با انتقاد از آموزش های نظریه و غیرعملی كلاس های كنكور اظهار داشت: ما نگران نسل آینده كشور هستیم كه با چنین آموزش هایی توانمند نمی شوند و نمی توانند به تناسب اقتصاد دانش بنیان فرصت های كسب وكار را در اختیار بگیرند.
به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، سلیمان پاك سرشت در مراسم روز ملی كارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای و بزرگداشت فعالان حوزه مهارت در وزارت كار اظهار نمود: برای توفیق در حوزه مهارت آموزی باید همه كشور به كمك سازمان آموزش فنی و حرفه ای بیایند و در دولت و مجلس هر برنامه و اقدام توسعه ای كه تصویب می شود در كنارش این سوال مطرح شود كه آیا نیروی انسانی ماهر و توانمند برای اجرای آن برنامه وجود دارد یا نه؟ اگر تامین نیروی مهارتی را در كنار تصمیم گیری های كلان خود قرار بدهیم، تحول لازم در حوزه مهارت آموزی را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: در تمام كشورهای منطقه جریان جدی برای مبحث مهارت آموزی شكل گرفته و خوشبختانه در كشور ما هم با كمك مجلس شورای اسلامی، قانون نظام جامع مهارت آموزی تصویب و به تبع آن شورایعالی آموزشهای مهارتی تشكیل شده است تا با امیدواری بیشتری در این زمینه گام برداریم.
معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی در ادامه به اهم اقدامات صورت گرفته پارسال اشاره نمود و اظهار داشت: در سالی كه گذشت با پیگیری هایی كه كردیم متوجه شدیم باید متناسب با نیازهای محلی كار نماییم و بنابراین در جهت استقرار نظام حكمرانی و مدیریت محلی آموزش های مهارتی پیش رفتیم و در این زمینه اختیاراتمان را به استانها واگذار و شورای مهارت در استانها را فعال كردیم.
پاك سرشت بحث اختصاصی شدن درآمدهای سازمان فنی و حرفه ای را از دیگر اقدامات عنوان نمود و اظهار داشت: برای آنكه در هر استانی یك نظام و برنامه خاص برای مهارت آموزی آن استان دیده شود نیاز داشتیم این بحث را عملیاتی نماییم.
وی گسترش نهضت مهارت افزایی را همچون اولویت های سازمان متبوع خود ذكر كرد و اظهار داشت: برنامه دوم ما در یكسال گذشته ایجاد نهضت مهارت افزایی و توسعه و ترویج مهارت آموزی بود و در بحث مهارت افزایی بیشتر به دنبال شكل گیری همكاریها بودیم.
معاون وزیر كار با اشاره به اینكه امروز دغدغه ما مهارت نداشتن همه ایرانی ها نیست، اظهار داشت: دغدغه ما مرتبط نبودن شركای اجتماعی با همدیگر در این زمینه است. چون كه كار مهارت آموزی یك ائتلاف جمعی می خواهد. بنابراین تفاهم نامه های موثری را با بنگاه های مختلف بستیم و مجمع خیرین هم در این زمینه اعلام آمادگی كردند.
وی از ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای بعنوان یكی دیگر از اولویتهای سازمان نام برد و اظهار داشت: متاسفانه آنطور كه باید پارسال كسی ما را در حوزه ترویج آموزشهای مهارتی همراهی نكرد. بطور قطع در مورد مهارت آموزی در كشور غفلت هایی صورت گرفته است در حالیكه در پذیرش حوزه مهارت آموزی باید ۱۰ برابر كار نماییم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای افزود: كلاس ها و آموزشگاه های كنكور امان خانواده ها را بریده و من نگرانی جدی برای نسل آینده دارم كه توانمند نیست و به تناسب اقتصاد دانش بنیان نمی توانند فرصتهای كسب و كار را در اختیار بگیرند.
پاك سرشت در انتها اظهار نمود: در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی با كمبود تقاضای آموزشی مواجه هستیم بنابراین درخواست من این است كه از فضاهای آموزشی برای ترویج نهضت مهارت آموزی استفاده نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب