دانشجوی دكترای عمران گرایش سازه مطرح كرد؛
شهرفروشی در لوای ماده 100 شهرداری ها
مسیرساز: دانشجوی دكترای عمران گرایش سازه اظهار داشت: شهرداری ها برای اداره شهر به فكر منابع درآمدی هستند و این ماده 100 را یكی از طریق های درآمدزایی تلقی می كنند.
احسان شعبان زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: در كشور ما تعریفی كه در جهت توسعه نهادینه شده ساخت و سازهای شهری وجود دارد، فرسنگ ها با مفهوم توسعه جهانی متفاوت می باشد.
وی با اشاره به این كه اگر درساختمان اداری تأسیسات نامناسب، پلان و نمای بیرونی مناسب باشد؛ این نحوه ساخت و ساز از نظر ما ساختمان مدرن به حساب می آید، تصریح كرد: ساختار ساختمان در فصل تابستان باید به گونه ای باشد كه برای سیستم گرمایشی خنك كننده كمترین انرژی را مورد استفاده قرار دهد.
دكترای عمران گرایش سازه با اشاره به این كه ساختمان هایی كه فاضلاب آن ها آلودگی محیطی تولید می كند، جز ساختمان توسعه یافته محسوب نخواهد شد خاطرنشان كرد: متاسفانه در بین این نوع ساخت و سازها در كشور ما رونق زیادی دارد.
شعبان زاده با یادآوری این كه مهندسان ایرانی در جهت ساخت و ساز شهری و توسعه هنوز نگاه سنتی دارند تصریح كرد: مدیران شهری صرفا به فكر بزرگ كردن شهر و زیباسازی ساده و سطحی مبلمان شهری هستند.
وی با اشاره به این كه این گونه ساخت و سازها با مدیریت مصرف انرژی و ساخت زیست محیطی منافات دارد، اظهار داشت: سازنده های ساختمانی به دنبال كمترین هزینه و بیشترین سود آوری درساختمان سازی هستند، هرچند سازمان نظام مهندسی كه بعنوان طراح و مجری ساختمان سازی وارد شده هم برنامه مشخصی ندارد و هدف این سازمان هم درآمدزایی است.
دكترای عمران گرایش سازه خاطرنشان كرد: متاسفانه دید درستی نسبت به مسئله ساختمان سازی و توسعه پایدار در كشور وجود ندارد، به صورتی كه ساختمان هایی مشاهده می گردد كه با قدمت بیش از چند دهه همچنان پابرجاست اما ساختمان های جدید با طول عمر ۷ یا ۸ ساله بزودی روبه زوال می روند.
وی در مورد اجرای قانون ماده 100 شهرداری ها كه شهر فروشی در آن اتفاق می افتد، تصریح كرد: شهرداری ها برای اداره شهر به فكر منابع درآمدی هستند و این ماده 100 را یكی از طریق های درآمدزایی تلقی می كنند.
شعبان زاده با اشاره به این كه شهرداری ها برای تامین بودجه عمرانی نیاز به منابع درآمدی دارند و یكی از طریق های تامین بودجه احقاق ماده ۱۰۰ است، خاطرنشان كرد: اگر شهرداری ها هم از جانب دولت حمایت شوند به صورتی كه بودجه مناسبی برای عمران آبادی در اختیار آن ها قرار گیرد، شاید در تحقق توسعه پایدار در حوزه ساختمان سازی موثر واقع شود.
وی اضافه كرد: این شیوه در خصوص این كه شهرداری ها یك نهاد خصوصی و یك انرژی هستند و باید از محل درآمدهای خود هزینه های را تامین كنند، باید اصلاح شود.
دكترای عمران گرایش سازه با بیان این كه یك شهر توسعه یافته دارای ساختمان هایی در جهت توسعه پایدار می باشد، خاطرنشان كرد: در ساختمان سازی مدرن باید به حفظ محیط زیست توجه اصولی شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب