وزیر راه و شهرسازی اعلام كرد
اشتغال زایی برای بومیان در اسکله صیادی چابهار
به گزارش مسیرساز، سیستان و بلوچستان وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: طبق تأکید شخص رییس جمهور اشتغال مردم در اسکله صیادی چابهار باید ادامه پیدا کند و بالاتر از 700 نفر نیری انسانی مورد نیاز این پروژه ها از بومیان منطقه انتخاب شوند.
فرزانه صادق امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از ۷ پروژه سرمایه گذاری و شروع عملیات اجرائی ۵ پروژه عمرانی در بندر شهید بهشتی چابهار اظهار داشت: به آب انداختن شناور خدماتی جست وجو و نجات هم به ایمنی دریانوردی و هم به معیشت مردم چابهار وقتی در اسکله صیادی هستند ان شاءالله کمک خواهدنمود.
وی ادامه داد: تأکید کردم تا بالاتر از ۷۰۰ نفر نیری انسانی مورد نیاز این پروژه ها حتما از بومیان این منطقه باشند تا اشتغال زایی در این منطقه ایجاد شود.
صادق اضافه کرد: کریدوری که از بندر به شهر و امتداد آن تا سایت لجستیک پشتیبان بندر اجرا می شود، ارتباط شهر با بندر را رقم خواهد زد. همین طور لایروبی اسکله صیادی به مردمان بومی این قطعه از سرزمین مردم چابهار کمک می نماید.
وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: طبق تأکید رئیس جمهوری اشتغال مردم در اسکله صیادی باید ادامه پیدا کند.
صادق به پیشرفت خدمات مرکز درمانی بندر چابهار و رونمایی از خودرو های آتش نشانی اشاره نمود و اظهار داشت: این خدمات داخل بندر به مردم شهر هم ارائه می شود. در حقیقت هر افزایش ظرفیت و ارتقایی که در بندر چابهار صورت گیرد نه فقط اثرات ملی و بین المللی خواهد داشت بلکه در ارتباط تنگاتنگ شهر و بندر رقم خواهد خورد.
منبع: مسیرساز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب