مسیرساز
معاون استاندار مركزی:

اجرای پروژه های درون شهری منوط به استفاده از آسفالت نباشد

اجرای پروژه های درون شهری منوط به استفاده از آسفالت نباشد

به گزارش مسیرساز ایسنا/مركزی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مركزی اظهار داشت: اجرای پروژه های درون شهری نباید منوط به استفاده از آسفالت باشد و سنگ فرش را نیز می توان بعنوان یك جایگزین مناسب تر مورد استفاده قرار داد.


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مركزی اظهار داشت: اجرای پروژه های درون شهری نباید منوط به استفاده از آسفالت باشد و سنگ فرش را نیز می توان بعنوان یك جایگزین مناسب تر مورد استفاده قرار داد.
مهدی زندیه وكیلی امروز سه شنبه در شورای فنی استان مركزی اظهار نمود: نظارت مستمر بر پروسه تولید آسفالت و كاهش زمان و مسافت بین مركز بارگیری آسفالت تا مصرف و جلوگیری از افت دمای آن، ارتقا كیفیت آسفالت مصرفی را به همراه دارد كه باید این مساله با جدیت توسط دستگاه های مربوطه به ویژه مجریان طرح های عمرانی رعایت و مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاكید بر برگزاری دوره های آموزشی برای مجریان و دست اندركاران تولید و استفاده از آسفالت در پروژه های عمرانی اضافه كرد: نیاز است دوره های آموزشی برای ناظران فنی شهرداری ها و دهیاری ها، كارشناسان ذیربط در راه و شهرسازی، راهداری، بنیاد مسكن، شركت شهرك های صنعتی و دیگر استفاده كنندگان آسفالت برگزار و در امتداد افزایش دانش فنی مجریان اقدام گردد چونكه خیلی از عدم رعایت ها ناشی از نبود دانش فنی در این راستا است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مركزی اشاره كرد: ثبت شركت ها و كارخانجات تولید آسفالت در سامانه اطلاعات كارخانه های قیر و آسفالت وزارت راه و شهرسازی الزامی است و پیگیری این مساله نیز باید در دستور كار دستگاه های مربوطه قرار گیرد.
زندیه وكیلی افزود: اجرای پروژه های درون شهری نباید منوط به استفاده از آسفالت باشد و سنگ فرش را نیز می توان بعنوان یك جایگزین مناسب تر مورد استفاده قرار داد، دستگاه های ذیربط نیز می توانند كاربرد بتن آر سی سی برای جاده هایی كه تراكم ماشین آلات سنگین دارند را در دستور كار قرار دهند.
معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار مركزی افزود: ایجاد یك بخش در حوزه راهداری برای نگهداری آسفالت محورهای استان باید مورد توجه قرار گیرد.
زندیه وكیلی افزود: استفاده مستمر از روش اسكن جهت انجام اقدامات پیش بینانه، پیش گیرانه و جلوگیری از خرابی آسفالت جاده ها، دوره بهره برداری از آسفالت مصرفی در محورهای استان را افزایش و سوانح رانندگی را می كاهد.
به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی نیز در این شورا اظهار داشت: از مجموع ۲۰۰ هزار كیلومتر راه های كشور سهم استان ۵۶۰۰ كیلومتر است كه ۴۰۰ كیلومتر از راه های استان را راه شوسه تشكیل می دهد.
رقیه یادگاری اضافه كرد: سالانه حدود ۲۵ میلیون تن آسفالت و ۶ میلیون تن قیر در كشور تولید و مصرف می شود، طبق برآورد صورت گرفته قیر مصرفی در پروسه اسفالت حدود ۱.۲ میلیون تن است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی اشاره كرد: استان مركزی ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن آسفالت را در سال دارد كه بطور متوسط در سالیان اخیر تا ۸۰۰ هزار تن تولید داشته ایم و حداكثر تا ۱.۵ میلیون تن تولید شده است.
وی بیان كرد: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۲۷۰ هزار تن آسفالت تولید شده كه پیش بینی می شود این تولید تا آخر سال به ۴۰۰ هزار تن برسد.
یادگاری افزود: حدود ۳۵ درصد آسفالت مصرفی استان در بخش راه ها و جاده های استان و ۶۵ درصد در بخش عمران شهری و روستایی مصرف می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی افزود: عمر مفید آسفالت در شهرها و روستاها كمتر از ۷ ماه و در جاده های كشور كمتر از ۲.۵ سال است.




منبع:

1398/11/09
20:34:35
5.0 / 5
4203
تگهای خبر: تولید , دستگاه , راه و شهرسازی , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی