مدیرعامل عمران پردیس خبر داد:
پكیج مسكن مهر پردیس در حال نصب است
مسیرساز: مدیرعامل شركت عمران پردیس اظهار داشت: با عنایت به محدودیت پكیج، شركت سازنده با اولویت قرار دادن متقاضیان ساكن در واحدها در حال نصب پكیج است. از سوی دیگر به علت طولانی شدن پروژه ناشی از كمبود منابع دولتی، به دنبال آن هستیم تا با تغییر در قوانین و مقررات مسكن مهر، منابع دولتی را به این طرح هم بیاوریم كه پیش بینی می گردد ظرف دو سه ماه آینده مبحث محقق شود و پروژه سرعت بگیرد.
حبیب الله چاغروندی در گفت وگو با ایسنا اظهار نمود: علت كمبود پكیج در فاز ۱۱ این بود كه با نوسانات ارزی، طبیعتا از ابتدای سال ۱۳۹۷ بازار شرایط خاص خویش را پیدا كرد. بعضی اقلام در بازار موجود نیست یا كم است. یكی از این كالاها پكیج است. از جانب دیگر با تایید نكردن مبحث گاز مواجه بودیم كه سبب شد جدا از سردی هوا، مشكل پخت و پز هم برای مردم تولید شود. با پیگیری هایی كه به صورت مرتب با شركت بوتان صورت گرفت، توافقاتی شد تا پكیج، ابتدا برای كسانی كه در واحدهای خود مستقر هستند نصب شود و به تدریج در تمامی واحدها صورت گیرد.
در واحدهایی كه متقاضیان حضور دارند پكیج در حال نصب است
وی ادامه داد: هم اكنون پكیج ها در واحدهای فاز ۱۱ در حال نصب است. به علت محدودیت در تعداد، بازدیدی توسط شركت سازنده صورت می گیرد و در واحدهایی كه متقاضیان حضور دارند، پكیج ها نصب می گردد. امیدواریم با پیگیری های مستمری كه توسط مسئولان در تمام سطوح انجام می گردد به سرعت مبحث پكیج و البته مبحث مسكن مهر به صورت عامل رفع و رجوع شود.
مدیرعامل شركت عمران شهر جدید پردیس با بیان این كه فازهای مختلف مسكن مهر پردیس، مشكلات متنوعی دارند، اظهار داشت: بخش عمده از مسائل فازهای ۹، ۵، ۱۱ و ۸ مشترك است كه عموما به تكمیل و تاخیر در واگذاری واحدها مربوط می گردد. الحمدالله تصمیمات خوبی در این زمینه ها اتخاذ شده و پیگیری ها مرتبا انجام می گردد. دولت لوایح مختلفی را درمورد مسكن مهر پیگیری می كند. دنبال این هستیم كه بتوانیم از منابع دولتی، امكانات شركت عمران و مجموعه وزارتخانه بهره بگیریم تا به پروژه های طولانی شده مسكن مهر سرعت بدهیم.
یارانه های دولتی جوابگوی مسكن مهر نیست
چاغروندی در پاسخ به این سوال كه یارانه های دولتی تخصیص یافته به پردیس تا چه حد محقق شده است اظهار داشت: این مبالغ حقیقتا هنوز به مرحله تخصیص نرسیده است. البته مشكل پردیس بزرگ تر از این رقم ها است و با این یارانه ها مشكل تكمیل و تحویل واحدهای مسكن مهر حل و فصل نمی گردد. تاخیر هفت ساله سبب شده تا قیمت ها ارتقا پیدا كند. از آن طرف مردم پولشان را داده اند و انتظار این كه باردیگر مشاركت كنند، انتظار بی جایی است. هم اكنون با پیگیری هایی كه از سوی وزارت راه و شهرسازی شده، مواردی در دستور كار دولت می باشد كه كمك هایی از محل های ویژه صورت گیرد. از جانب دیگر درخواست كردیم در اصلاحیه بودجه ۱۳۹۷ مسكن مهر، بویژه پردیس مورد توجه قرار گیرد. انشاءالله با این اقدامات، پروژه های مسكن مهر را تسریع بدهیم و انتظار عمومی را پاسخ دهیم.
وی با بیان این كه تعدادی از سازنده های مسكن مهر پردیس طی هفت سال اخیر كوتاهی هایی داشتند، تصریح كرد: دنبال این هستیم كه با رعایت ضوابط و قوانین، پیمانكاران را مجاب به انجام تعهداتشان نماییم. در غیر این صورت افراد دیگری را جایگزین خواهیم كرد.
به دنبال ساز و كار قانونی هستیم تا از اعتبارات دولتی استفاده كنیم
مدیرعامل شركت عمران پردیس خاطرنشان كرد: در قوانین مسكن مهر، اعتبارات دولتی پیش بینی نشده و بنابراین در قراردادها جایی برای این اعتبارات لحاظ نشده است. در پردیس بجز یارانه و كمك های مقطعی، اعتبار دولتی قابل توجهی تخصیص نیافته است. اما هم اكنون كه پروژه طولانی شده و مشكلاتی بوجود آمده دنبال این هستیم كه ضوابطی تولید نماییم تا دولت هم بتواند كمك نماید. البته نه این كه دولت نخواهد كمكی داشته باشد، مبحث این است كه تا الان، قوانین و مقررات، ماهیتا این اجازه را نمی دهد. هم اكنون تغییر مقررات را در اصلاحیه بودجه ۱۳۹۷ پیشنهاد داده ایم كه ظاهرا كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی هم بخشی از آن تایید كرده است. دولت هم متناسب با شرایط تصمیم می گیرد و به نظر می آید ظرف دو سه ماه آینده به نقطه ای برسیم كه می توان از اعتبارات دولتی بهره برد.
چاغروندی افزود: پس از این اقدام، موانع اعتباری ما برطرف می گردد كه بتوانیم انشاءالله طی یك زمان بندی مفید و چارچوب دار، پروژه ها را تكمیل نماییم. برخی از پروژه ها تا آخر سال به اتمام خواهند رسید.
به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، از حدود ۸۵ هزار واحد مسكن مهر پردیس، ۵۰ هزار واحد به مرحله نازك كاری رسیده و از این تعداد تابحال ۳۰ هزار واحد افتتاح شده و سایر واحدها در مرحله ۸۰ درصد پیشرفت قرار دارد. چاغروندی قبل از این در گفت وگو با ایسنا، برآورد هزینه ها برای تولید شرایط حداقلی در شهر جدید پردیس را ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان دانسته و اظهار داشته بود: اگر این رقم اختصاص یابد بخش عمده مشكلات حل می گردد و می توانیم به اسكان اولیه برسیم. پس از این كه سكونت انجام گرفت می توان به تدریج خدمات را افزایش داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب